Uw notaris bij de aan- en verkoop van onroerend goed

Wij zijn thuis in alle notariële werkzaamheden rondom uw huis en ander onroerend goed, zoals bedrijfspanden en groenstroken. Op deze pagina's vindt u een selectie van onderwerpen die bij ons kantoor aan bod komen. Wilt u meer informatie, of wilt u een afspraak maken voor een adviesgesprek? Neem dan contact met ons op, u kunt ons bellen, mailen én appen!

Een koopovereenkomst teken je bij Sekuer de notaris

Koopovereenkomst

Woning gekocht of verkocht? Wij kunnen uw koopovereenkomst opstellen. Zo staan alle afspraken duidelijk en bindend op papier.

Woningoverdracht bij Sekuer Notarissen

Overdracht woning

Uw woning verkocht? Laat de overdracht plaatsvinden bij ons notariskantoor in Surhuisterveen.

Hypotheken

Sluit u uw hypotheek over? Laat het vastleggen via Sekuer Notarissen.

Erfdienstbaarheid

Leg erfdienstbaarheid, zoals het recht van overpad, altijd vast in een notariële akte.

Legalisatie

Anderen over Sekuer

“Zeer duidelijk en open, geeft goed advies en heeft zeker verstand van alle zaken. Ik ben erg tevreden met mijn ervaring en raad Mook de notaris zeker aan aan mijn omgeving. Zal ook zeker terug gaan naar deze notaris mocht ik nog eens een notaris nodig hebben.”

- J.Dijkstra

“Deskundigheid, klantvriendelijkheid en vooral het meedenken van van Margriet sprak ons erg aan. Een kandidaat-notaris die een dikke pluim verdiend. ”

- Fam. R. de Haan

Columns

Wist u dat?

Schenken heel voordelig kan zijn? Zeker bij schenken voor huis en studie?

Lees meer

Column over de omgevingswet Mei syn allen binne sy ien

Al een geruime tijd (het eerste voorontwerp is al meer dan tien jaar geleden voorgelegd) is de overheid bezig met het invoeren van de omgevingswet.

Column over de derdengeldenrekening Fan dy of fan my

Misschien heeft u wel eens gehoord van de term “derdengeldenrekening”, ook wel kwaliteitsrekening of derdenrekening genoemd. Wat is dat nu precies?